-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Blogger Düzenle iconunu Kaldırma

ads
ads
Blogger Düzenle iconunu Kaldırma
merhaba arkadaslar bugun herkezin en rahatsız edici Görüntüden kolayca nasıl kurtulurus onu anlatacağız bildiğiniz gibi sitelerimizde eklenti veya gadget eklediğimizde eklentilerin sağ alt köşesinde ufak bir icon belirir bu hızlı düzenle buttonudur. ve hiçte hoş bir görüntü oluşmuyor ben kendi adıma bundan çok rahatsız oluyorum :) bunun nasıl daha kolay yoldan kaldırırs onu göstericez tabiki bunun iki yolu var aslında

1.cisi şablonu genişletip şu kodu aramamız.
bu kodu bulduğunuz zaman üstü sarı olur zaten sona bu kodu komple kaldırmak şunuda sölemek gerekir hepsini tek tek aratıp kaldırdığınızda bloğunuzda kaymalar olabilir. o yüzden kaldırdığınız yeri unutmamanız yada önceden temanızın bir yedeğini almanızdır. Bu 1 ci yöntemdi
Gelelim 2 ci kısa ve en kolay yönteme


2.cisi tekrardan şablonumuzu genişletiyoruz. ve bu kodu buluyoruz ]]>
bu kodu bulduğunuz zaman hemen üstüne aşağıdaki kodu ekliyoruz Hepsi Bukadar :) sonra kaydediyoruz.

.quickedit {
display:none;
}

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.