-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Blogger Haber Portal Teması

ads
ads
blogger

Blogspot Haber Teması

Blogger için Magazin - Portal Teması

Blogger temaları her geçen gün daha iyileri ile karşımıza çıkıyor. Blogger kullanıcıları için portal teması tarzında güzel bir temayı paylaşacağım.  Temamız 2013 yapımı değil eski bir temadır. 2010 yapımıdır. Bir süre önce kendimde kullanmıştım. Özellikleri ile ücretsiz olarak temin edebileceğiniz kaliteli bir temadır. Kod bilginiz varsa editleyerek kendinize göre özelleştirebilir. Daha şık görünüme kavuşturabilirsiniz.

Hiç bir kodlama yapmadan direk olarak kullanabileceğiniz beklentilerinizi karşılayacak temanın kullanılmasını www.ibrahimfirat.net ailesi olarak blogspot magazin, haber, portal tarzı sitelere öneririz.

Tema DEMO http://simplextranscript.blogspot.com/ & TEMA İNDİR http://www.mediafire.com/download/ytam4vbed5ff3ro/simplexTranscript.xml

TEMANIN ORJİNAL SİTESİ VE GEREKLİ AYARLAMALARI YAPACAĞIN BÖLÜM İÇİN

http://www.thesimplexdesign.com/2010/10/simplex-transcript-another-template-on.html

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. temayı yükledim ama xml dosyası masaüstüne gitmiyor. hata -- kaynak ve hedef dosyaları aynı

    YanıtlaSil
  2. Ben wordpressciyim kurma şansım yok ama ücretsiz olması ve tasarımın gayet başarılı olması çok iyi olmuş.

    YanıtlaSil
  3. Blogger temalarının kaliteleri baya bir arttı son zamanlarda. Bu temada onlardan biri.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.