-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Vb.Net flash (.swf) saati Kullanımı

ads
ads

Bu dersimizde Form için bir flash saat yapımını öğreneceğiz. Bir çok kod yazmaktansa sistem saati ile kordine olan flash saati kullanacağız.


Flash Saat kurulumu:


visual Basic

İlk olarak ToolBox üzerine gelin ve sağ tıklayarak Choose Item bölümünden karşınıza gelen ekranda Com Components kısmından Shockwave Flash Object sekmesinden önündeki checkbox'ı seçin ve tamam diyin.

Yapılan işlemlerin ardından forma toolbox'tan Shockwave Flash Object elamanını ekleyin ve nesne özelliklerinden movie kısmına .swf uzantılı saatin yolunu yazarak sonlandırın.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.