-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Blogger Resimlere Zoom Efekti Verme Eklentisi

ads
ads

blogger

Blogger Resim ZoOm Eklentisi

Merhaba

Bloglarınıza farklılık katacak www.ibrahimfirat.net sitemizinde kullandığı çok güzel bir eklentinin paylaşımını yapacağız.  Blogger bloglarda resimlere zoom efekti nasıl verilir hep birlikte bir kaç adımda kodlarımızı yerleştireceğiz. Demoya bakmak için konumuzdaki resmin üzerine mause ile gelin.

1. adım: 

Blogger hesabınıza giriş yaparak kumanda paneli bölümünden HTML'yi düzenle kısmından kodlarınızın bulunduğu yeri açın. ve şu kodu Ctrl + F ile arama yaparak bulun.  ]]></b:skin> bulduğunuz   ]]></b:skin> kodunun  üst kısmına gelecek şekilde aşağıdaki kodu ekleyin ve kaydedin.



Yukarıdaki kodda değişiklik yaparak resime çok veya az efekt vermek isterseniz şu kod sayılarında oynama yapın.  webkit-transform:scale(1.1);  1 - 2 - 3 kadar ilk rakamı çoğaltabilirsiniz fazlası çok büyüteceğinden tavsiye edilmez.

2. adım:

Sitenize içerik eklerken kullanacağınız kod:

<a class="hovergallery" href="http://ibrahimfirat.net/" target="_blank">

<img alt="wordpress" height="106" src="jpgekle" title="açıklama" width="200" /></a>

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.