-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » LG Vu 3

ads
ads
Android

LG Vu 3 Resmi Olarak Tanıtımı Yapıldı

Samsung’un Galaxy Note serisine rakip olarak maruz fakat âlâ bir başarıya ulaşamayan Vu serisine yeni bir uzuv daha eklendi. Vu 3 isimli bu cihazın  LG G2′yi omurga alıyor. 5.2-inç kadar 1280 x 960 piksel çözünürlüğünde ekrana iye olan bu ürün Qualcomm’un dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemcisinden güç almaktadır. Adreno 330 grafik birimine sahip olan bu modele 2 GB RAM barındırmaktadır. 13 MP çözünürlüğünde LED flaş dahil olup kameraya sahip olan bu modelin ön bölümünde 1.3 MP çözünürlüğünde bir kamera bulunmaktadır. Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemini kullanan bu cihaz kendine özgü yazılımlara sahiptir.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.