-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Vodafone Smart Tab 3

ads
ads
Android

Vodafone Smart Tab 3 Tanıtım

Türkiye'ninde  içinde bulunduğu birçok ülkede hareketli işletmenlik hizmeti veren Vodafone, ödeme 2013 fuarında Smart Tab ailesine yeni bir üye daha kattı. Vodafone Smart Tab 3 ismi maruz bu tablet Lenovo ortaklığı ile üretilmiş. başka Smart Tab modellerinde olduğu üzere 10 ve 7 inç kadar iki değişik boyutlarında sunulacak olan bu tabletler turfa geleneği koruyarak gine makul fiyattan satışa sunulacak. Donanımsal olarak yalnızca görüntülük ve batarya farkı bulunan bu dü tablet 1.2 GHz hızında müteharrik 4 çekirdekli işlemciden müşkül matlup 1 GB RAM ve 16 GB dahili hafızaya sahip olacak olan bu cihazın microSD kart desteğini bile bünyesinde barındırıyor. Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemini kullanacak olan tabletlerin üst kısmında 5 MP çözünürlüğünde kameraya bucak verilmiş. VGA ön kameraya da iye olan bu dü tablet 42 Mbps’e denli 3G desteği sunacak.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. ne zamanlarım geçti bu aletle eski günler geldi aklıma

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.