-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Otobüs FİRMALARI

ads
ads
Günümüz en büyük ulaşım araçları başında otobüsler gelmektedir.Otobüsler gerçekten de günümüzde hem çok rahat hemde her türlü konfor sağlanmış durumda. Mesela bazı otobüs firmalarında Kamil koç otobüs firması rahat otobüs adını verdiği yolcu otobüsleri oldukça geniş ve son teknolojiye sahip araçlar. Bu araçlarda koltuklarda yer alan tv ler sayesinde hem tv seyredebiliyor hem müzik dinleyebiliyor hemde internete girebiliyorsunuz. Bu tekonojiye sahip başka otobüs firmaları da var.Mesela Pamukkale otobüs firmasında TEKNOBÜSler son teknolojiye sahip diğer taraftan Metro otobüs firması:SUİT,niliüfer otobüs firması : BLUE BUS,isimleriyle hizmet vermeye devam ediyorlar.

Bu otobüs firmalarının dışında da aynı konforu bulabileceğiniz başka otobüs firmaları da mevcuttur.

VARAN OTOBÜS FİRMASI:Varan otobüs firması seferlerinde sıcak yemek hizmetleri vermeye başlayrak alışılagelmiş dışında büyük hizmet etmektedir.bunun dışında akıllı telefonalrdan varan otobüs firmasını indirerek bir çok işlemi cep telefonuzundan yapablirsiniz

ULUSOY OTOBÜS FİRMASI:Ulusoy otosbüs firması da İStanbul Isparta arası seferler koyarak ulaşımdaki sıkıntıyı gidermiş ayrıca mobil uygulama ile cep telefonlarından müşterilerine bir çok kolaylık sağlamıştır.

KAMİLKOÇ OTOBÜS FİRMASI:Kamil koç otobüs firması da yolcum nerede hizmeti vererek müşterilerini rahatlatmakta. Bunun yanında Kamil Koç firması Karadenize otobüs seferlerini de başlattı.

NİLÜFER OTOBÜS FİRMASI:bilüfer otobüs firması da son teknolojin kullanıldığı otobüslerine BLUE BUS ismini verdi bu araçlarda 2+1 koltuk sistemi, kitap okuma lambası, her koltukta ehliyet kemeri bulunmakta.

METRO OTOBÜS FİRMASI:Metro otobüs firması Kamil koç gibi "yolcum nerede" hizmeti vermekte bunun yanında Metro Suit ile özel araçlarında en son teknoloji ve konfora sahip araçlardır.

SEÇ OTOBÜS FİRMASI: Seç otobüs firması 42. yılını kutlayan ve Adana, Ankara,İstanbul gibi şehirlere seferleri olan güçlü bir firmadır.

ULUDAĞ OTOBÜS FİRMASI: Uludağ otobüs firması da akıllı telefonlar için android uygulaması başlatan firmalar arasında yerini alıyor. Balıkesirden ülkemizin bir çok noktasına seferleri bulunmaktadır.

KENT OTOBÜS FİRMASI: Otobüs firmalarının birçoğunda bulunan yol kartı hizmetiyle andorid uygulama hizmetleri bu otobüs firmasında da bulunmaktadır. Adroid uygulamasıyla rahatalıkla online otobüs bileti alabilirsiniz. Kayseriden bir çok noktaya sefeleri bulunmaktadır.makale

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.