-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Renault Captur

ads
ads
Renault markasının ilk crossin-over niteliğinde ürettiği araç. Renault’un gerçek tasarım yüzü olan Captur aslında daha önceleri otomobil fuarlarında boy göstermişti. Seri üretime geçilen araç Renault markasının neler yapabileceğinin de bir göstergesi adeta. Renault Captur yorumları ise gayet pozitif. Üstün tasarım özellikleri ile de oldukça beğenilen Renault Captur üst sınıf bir araç. Gövdede dikkat çeken 2 farklı gövde renginden oluşması. Aracın ön kısmında bulunan Renault logosu da diğer Renault araçlarından olukça büyük farklı bir haz vermekte. 17 inç jantar sportif bir görünüm kazandırmış.

Peki Renault Captur fiyatı ne? Gelelim bu soruya. En baz modeli 42.000 TL ile satışa sunuluyor. En dolu paketi ise 55.000 TL ile vitrinlerde yerini alıyor. Renault Captur yakıt tüketimi de oldukça tatmin edici. Şehir içi yolculuklarda 100 km’de 6.0 litre yakıt harcamakta. Uzun yollarda ise 100 km’de 4.3 litre yakıt harcamakta. Ortalama 100 km’de 4.9 litrelik bir yakıt harcamakta. Bu özelliklere sahip otomobiller içerisinde donanım ve fiyat oranı gayet yüksek olup tercih edilmesi gereken bir otomobil.renault fotoğrafları yani yeni clio 4,captur,megane...makale

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.