-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Bayanlar'da Ayakkabı Seçimi!

ads
ads
Hanımların ayakkabı  seçme aşamasında  ne kadar özenli davrandıklarını bilmeyen yoktur. Görsellik ve zarafete erkeklere oranla çok önem veren ve kıyafetleri ile çeşitli kombinler yaparak, bu konudaki ustalığını gösteren bayanlar birtakım durumlarda ayakkabılara dayalı sorunlar yaşayabilirler. Nedenlerine ise; temelsiz model seçimi, rahatlık vermeyen  modeller vb.

Ön Planda olan Rahatlık:

Bir ayakkabı için en önemli arayış rahatlıktır.  Bunu mutlak aklınızdan çıkarmamalısınız. Günümüzde bayanların bu konuda pek detaylı davranmadıklarını analiz görmekteyiz. yalnızca görünümünü beğendikleri bir modeli  alabildikleri görülmektedir ancak; bu şekilde kullanım , kendinize rahatsızlık vermenizden  başka bir şey değildir. Bunu güzel bir şekilde kavramanızı referans ederiz.

Şıklık:

2. planda ama önemli etkenlerden bir tanesi şıklık ve zarafet görünümü güzel modellerdir. Rahatlığın yanı sıra şık modeller ile yakışanı seçmelisiniz.

Trendler:

Sürekli trendleri takip etme imkanınız olmayabilir.  Zamanımızda tercih edilmemiş  model ile  güzel seçimler yapabilirsiniz.

Bayan ayakkabı seçiminde nelere dikkat etmeli?

Yukarıdaki kısa bilgilendirme ile bayan ayakkabı seçiminde rahatlık ön planda olmalı sırf güzel görünümlü diye alınan ayakkabılar rahatlık açısından sıkıntılı durumları beraberinde getirebileceğinden ileride sıkıntılı durumlar meydana getirebilir.
makale

Yazar: Nurgül

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.