-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Evimde Uzaylı Var

ads
ads

Evimde Uzaylı Var Filmi


Vizyon Tarihi
11 Eylül 2009 (1 saat 27dk)
Yönetmen:
John Schultz
Oyuncular:
Carter Jenkins, Austin Butler, Ashley Boettcher
Tür
Macera , Fantastik , Aile
Ülke
ABD , Kanada

Evimde Uzaylı Var Filminin özeti:


dinlence için en duluk mekanlarından olan Maine kentini seçen Pearson ailesi evlerine ulaştıklarında, orada bir olmadıklarını anlarlar. Bu şaşırtı konuklarının bir zümre uzaylı olduğunu şaşkınlıkla karşılarlar. Arkadaşçıl bir uzaylı o evi önceden keşfetmiştir, fakat yanındaki arkadaşları onun derece dostça değildir ve evi ele giyinmek istemektedirler. Çocuklar bütün güçleriyle gittikleri evi kollamak zorundadır, damarlı takdirde mevcudat onları uzaya gönderecek ve alışılageldiği amacıyla yalnızca evlerini değil, dünyayı ele geçirecektir. High School Musical TV dizisi ile önemsiz yaşta adından güfte ettirmeye başlayan hileci Ashley Tisdale’in başrolde olduğu ahenkli bir hayalî avantür filmi...Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.