-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Thunderbirds - The

ads
ads

Thunderbirds, The Filmi


Vizyon Tarihi
belirsiz (1 saat 34 dk)
Yönetmen:
Jonathan Frakes
Oyuncular:
Bill Paxton, Sophia Myles, Ben Kingsley
Tür
Bilimkurgu , Komedi , Aile
Ülke
Fransa , İngiltere

Thunderbirds, The Filminin özeti:


rejisör Jonathan Frakes, 2004 yapımı The Thunderbirds'te bir kukla animasyonunu beyazperde'ye aktarmaktadır... Bill Paxton, Sophia Myles, Ben Kingsley, Brady Corbet ve Ron Cook kabilinden görmüş geçirmiş oyuncuların performans gösterdiği The Thunderbirds'ın yönetmeni star Trek filminin tecrübeli yönetmeni olarak ün kazandı. Filmde, petrol kulesinde yaşanacak bir faciayı kıl payı önledikten sonra, üslerine sonuç dönen ama evleri tepeden inme bir meteor saldırısına uğrayanların mücadelesine şahit olacağız... haddizatında bu gülünç olayın arkasında beynelmilel kabahat patronu Aristo Spode bulunmaktadır. Amacı aileyi adadan atmaktır ve fakat olaylar düğşündüğü kabil amelî olmayacaktır...Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.