-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » GCMpartner Nedir?

ads
ads
webmaster

GCMpartner İle sitelerinizden para kazanın

GCMpartner Nedir?


Webmasterlara  Türkiye'nin en güçlü ondalık oranlarına sahip reklam ortaklık programı olan www.gcmpartner.com ile ilgili bilgileri paylaşıyoruz.

Sitenizde, sosyal ağlarda, vb platformlarda online yatırım piyasası üzerine lansman yaparak hasılat elde edebilirsiniz.

CPL Modeli ile her ücretsiz üyelik açan insan başına gelir  sağlarsınız. Üyelik başına alt kurul oranları ise dinamik yapıdadır. mahsustan garaz kütle olan finansal yatırımla dayalı üyelikler için komisyon oranları CPL 10-15 $'a denli çıkabilmektedir.

Demo üyelik sevk etmek son basamak mahdut ve güvenlidir. model bir yarar tablosu döndürmek gerekirse:
CPL 1$ modelinde, günde 10 üye göndermeniz durumunda yevmi kazançl 10$, mahiye ise 300$ para oluşucaktır. Burada lead kalitesi ve geridönüşler arttıkça CPL oranıda yükselicektir.

Sitenizde banner, text link, email görselleri yanı silsile mütekâmil finansal webmaster araçları ilede sağlayabiliceksiniz. Sitenize finansal araçları ekleyerek, ziyaretçilerinizi bili sunarken, üyelik açtıklarında ise gelir sağlarsınız.

Son zamanlarda oldukça başarılı projelere imza atan ve iyi gelir elde ettiren webmasterlardan olumlu yorumlar alan sistemi denemenizi tavsiye ederiz. Elimizden geldiğince webmaster site sahipleri için güvenli gelir reklam firmalarını sizlere tanıtmaya devam edeceğiz.

http://www.gcmpartner.com/tr/home/web-site-sahipleri

gcmpartner, para kazanmak, internetten para kazan, güvenilir reklam firması, adsense alternatifi, sorunsuz ödeme,komisyon üyelik, üyelik başı kazanç

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.