-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Google Penguen 2.1 Güncellemesi

ads
ads
webmaster
Selam iF takipçileri  Bugün İtibari ile Google penguen 2.1 güncellemesi devreye girmiş bulunmaktadır. Google Penguen 2.1 2 ay önce  başlatılmıştı.  Google’ın tanınmış en iyi Mühendisi Matt Cutts Twitter Sayfasından bilgiler verdi.

Web Spamla mücadele hedefi için tasarlanmış ikinci nesil Penguen algoritması için ilk güncelleme ile ”gözle görülür derecede aramaların % 1′ni Etkileneceğini söylenmektedir. Matt Cutts Penguen 2.1 güncellemesi için Google Penguen 2.0 olarak dahili değişikliği kapsadığını söyledi.Bu Güncelleme ile Penguen 2.1 güncellemesi ile yeni nesil çok daha derin çaplı ve bazı küçük alanlarda gerçekten büyük bir etkisi olduğunun önemini vurguladı. Hatırlırladığınız gibi geçen sene bu zamanlarda ( EMD ) güncellemesi yapılmıştı. İleri  Zamanlarda Penguen 2.1 Güncellemesinin ne gibi değişikler getirdiğini güncelleme ile neler geldiğini  göreceğiz.

Yazar: Erdinç Koç

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.