-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Gren Park Otelleri’nde SPA & Wellnes

ads
ads
turizm
Yılık izin için dinlendirici ve keyifli planlar yapmayı düşünüyordum. Aylar öncesinde tatil yerlerini ve otelleri araştırmaya başladım. Bir arkadaşım Green Park Otelleri tavsiyesinde bulunmuştu. İnternet üzerinde araştırma yaparken SSC Tur sitesinde uygun fiyatlarda olduğunu gördüm. Otelin hizmetlerini inceledim ve Kartepe’ye gitmeye karar verdim. Rezervasyonumu önceden yaptırmış olmam fiyatta avantaj kazandırdı. İzine çıkmadan önce son derece yoğun ve yorucu bir çalışma süreci geçirdim. Ama otelin Spa & Wellness hizmetlerini düşündükçe rahatlıyordum.

İzine ayrıldığım akşam hemen Green Park Kartepe için yola çıktım. İstanbul’a yakın olması bakımından da avantajlı olan Kartepe sakinliğiyle de tatilcileri etkilemektedir. Akşam yemeğimi Kartepe’de yeme fırsatı buldum. Otelin yemekleri son derece lezzetliydi. Ayrıca verilen hizmet özenli ve güler yüzlüydü. Tatilimin ikinci gününde otelin SPA & Wellness hizmetinden yararlandım. Su ve masaj terapileri bedenimi ve zihnimi rahatlatmamı sağladı. Wellness ise ruhsal ve zihinsel olarak zinde hissetmeyi sağlar. Sağlık açısından da SPA faydalıdır. Açılımı Sudan Gelen Sağlık’tır. Otelin bu hizmetleri tercih sebebim oldu. Onun dışında otelin bulunduğu yer manzarası ve doğasıyla da etkileyicidir. Uzun doğa yürüyüşleri yaptım. Sakin ve huzurlu bir şekilde tatilimi sonlandırdım.

Tatil dönüşünde yurtdışından bir arkadaşımın İstanbul’a geleceği haberini aldım. Benden kalacak bir otel ayarlamamı istiyordu. Bende memnun kaldığım hizmetleri nedeniyle İstanbul’da ki Green Park Taksim için tavsiyede bulundum. Merkezi bir konumda olduğundan arkadaşım hemen rezervasyonunu ssc.com.tr sitesi üzerinden yaptırdı. Böylece trafikte zaman harcamadan İstanbul’un birçok noktasını gezebilecekti. Daha çok tarihi yerleri ve müzeleri görme amaçlı geliyordu. Hazırladığı bir tez için fotoğraflar çekecekti. Yanında taşıdığı aygıtlar fazla olduğundan mesafelerin kısa olması avantaj sağlayacaktı. Green Park Otelleri bulunduğu konumlarıyla da müşterilerin ilgisini çekmektedir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.