-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Sun Express Antalya – İstanbul Uçak Bileti Arayışım

ads
ads
webmaster
Antalya’da bir kargo şirketinde çalışmaktayım ve buralıyım. İstanbul’da buluşma kararı aldık. Bunun içinde bana uygundu çünkü uçak ile gidebileceğim bir yer. Bunun için hemen Ucuz Uçak Bileti aramalarına başladım. Arkadaşlarım ile uygun bir tarih belirlemek için görüştük ve ayarladığımız tarihte herkesin müsait oluğunu öğrendik.
Üniversiteden de yeni mezun olmuşum. Sakarya Üniversitesinde Maliye Bölümü okudum o yıllar da okurken çok iyi arkadaşlıklar edindim ve görüşmeyeli de ebeyi bir zaman olmuştu. Yaklaşık 1 sene olmuştu ve

Gidiş tarihimiz belli olduğuna göre, dönüş tarihimi de benim ayarlamam gerekiyordu. Bunu da orada evinde kalacağım arkadaşıma danıştım. Onun için sorun olmadığını ne kadar istersem kalacağımı söyledi fakat benim işim olduğu için Cuma akşamında gidip Pazar gecesinden dönmem gerekiyordu. Tarihler belli olduğu için direkt olarak ilk önce Sun express Havayollarına bakmak istedim. Çünkü Antalya’nın havayolları şirketlerindendir. Yani Antalya merkezli kurulmuş bir havayoludur. Onun için SunExpress Havayollarını tercih ederim. Buradan neredeyse Avrupa’nın her yerine gitmemizi sağlıyor. Bunun içinde onların daha çok kazanıp, daha iyi işler yapmasını isterim nede olsa Antalya için, bizim için faydalı olacaktır.

Sun express İstanbul uçak bileti için baktığım bir sitede gördüm Sun express Kampanyaları beni şaşırtmıştı. Çünkü Kampanyanın detayına baktığımda benim gideceğim tarihler arasında geçerli olup, kampanya koşulları da bana uygundu. Bende düşünmeden direkt İstanbul Uçak Biletini satın aldım. Hem de gidiş dönüş olarak. Baktığım uçak bileti sitesinde İstanbul bileti ararken, sorguladığım tarihlerde çıkan diğer İstanbul seferleri içinde aldığım bilet en uygun olanıydı. Bu da benim zamanlamamın iyi olduğunu gösterdi ve beni mutlu etti. Bu sayede çok ucuz fiyata uçak biletlerine sahip oldum.

Alıntı yapılan kaynak: https://www.alobilethatti.com/

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.