-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Meme Kanseri Erkekte de Oluşabilir!

ads
ads
sağlık
Meme kanseri özellikle kadınlara has bir hastalık olduğunu çoğunuz bilmektesiniz. Ancak meme kanseri hastalığı çok az da olsa erkek bireylerde de görebileceğini uzmanlar bildirmektedir. 


Erkekte  görülebilen meme kanserinin farklı farklı etkileri olabilir. En çok görülen belirti meme dokusunda kitle yahut kitlelerdir. Tespit edilen kitlede veya  farklı bulgularda bir hekime başvurmaları tavsiye edilir. Erkekte görülebilecek olan meme kanserinin erken zamanda tespit edilmesi durumunda tamamen tedavi edileceğini uzmanlar söylemektedirler. 


Yaygın olarak kadınlarda görülen bu kanser türü " Ben erkeğim" bende bu durum gelişmez tutumu oldukça yanlış bir düşüncedir. Erken zamanda tespit edilmesi çok önemlidir. Tıp günümüzde bu konuda  oldukça gelişme göstermektedir  ve erken teşhis yapıldığı taktirde tedavi yöntemi ile olumlu sonuçlar elde edilebilir. 

kanser, meme kanseri, erkek hastalığı, sağlık, erken teşhis, tıp, kist, meme büyümesi, 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. İlk defa duydum meme kanserinin erkekte de oluşabildiğini gerçekten.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.