-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Samsung Galaxy Core Plus

ads
ads
teknoloji

Samsung Galaxy Core Plus İnceleme

Samsung yeni nesil akıllı telefonlarda lider konumda olarak sıkça yüksek seviye cihazlarından söz ettirmeye devam ederken, bu kez orta seviye akıllı modellerine ara vermeden devam ediyor. Yakın zaman önce ise Samsung  Galaxy Core Plus modelini tanıtmıştı. Buradan anlaşılıyor ki  samsung artık orta seviye akıllı telefonlara daha fazla önem  veriyor.


Tayvan’da tanıtımı yapılan Galaxy Core Plus  öncelik olarak Asya civarında  satışa sunulmması beklenmektedir.. 2013 senesinin yarısında  tanıtımı yapılan Galaxy Core telefonunun orta seviyede olan  bu model 4.3-inç büyüklüğünde 800 x 480 piksel çözünürlük ekrana sahiptir. 1.2 GHz hızında çalışmakta çift çekirdekli işlemciden güçü almaktadır. Modelin arka bölümünde 5 MP ön bölümünde ise VGA kameraya sahip.




Samsung'un yeni ürünün  en çok  dikkat çeken özelliği ise, 1 GB RAM kullanılmamış olmasıdır. 768 MB RAM kullanmış olması gösteriliyor. 4 GB dahili hafızayı bünyesinde barındıran Galaxy Core Plus ‘da microSD kart slotu yer verilmiş. Bundan dolayı cihazın dahili hafızası rahatlıkla yükseltilebilmektedir. Wi-Fi, NFC ve Bluetooth 3.0 teknolojisi ile üretilen ürüne sahip olanlara Dropbox’dan 50 GB alan hediye edilmektedir.. Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemini sahip Galaxy Core Plus ‘ın 270 $ fiyatı ile satışa sunulacağı tanıtımda açıklamıştır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Orta seviye bir telefon. Fiyatını tam olarak bilmiyorum ama bize gelene kadar bu bile bine yakın bir civarda olmuştur.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.