-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Sancaktepe’de Güvenilir Arçelik Servisi

ads
ads
webmaster
Sürekli yenilikleri ile ülkemiz genelinde yakalamış olduğu başarı grafiğini, tüketici taleplerine verdiği öncelikle bugün dünya genelinde devam ettiren Arçelik, üstün hizmetlerini saygın markasının ayrıcalığıyla ile hayata geçirmektedir. Arçelik, dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı ile üretim çalışmaları boyunca alt yapısını sürekli güncelleştiren bir marka olmanın verdiği güvenle, uzun ömürlü tüketim araçlarını yaşam standartlarımızın genişlemesi için seferber etmektedir.

Hizmetlerinde her zaman farklı kurumsal anlayışı müşterilerine yansıtan Ortadağ Arçelik Servisi , yirmi yıla yakın bir süredir İstanbul ilimizde Arçelik beyaz eşya ürünlerinin teknik kurumu olarak bütün bölgelerde şubeleri ile faaliyetlerini devam ettirmektedir. Kuruluşumuz ana ilkesi her çalışmada müşteri memnuniyetini yüzde yüz başarı ile gerçekleştirmek olup, bütün şubeleri ile yüksek standart hizmet anlayışını bu çerçevede hayata geçirmektedir. Nitelikli ve kaliteli çalışma esasların dayanan kurumsal ilkelerimizle yirmi dört saat hizmetlerimizi sürdürmekteyiz. Farklı bir çalışma olarak sunduğumuz, Gezici Teknik Servis ayrıcalığı hizmet çeşitliliğimizle beyaz eşya arızalarına anında müdahale edebilmekte hızlı çözüm için dakikalar içinde adresinizde olmaktayız.

İstanbul ilimizde Sancaktepe bölgesinde faaliyetlerine devam eden ve yıllardır başarıları ile kurumsal ilkelerimizi her çalışmasında tüketiciye yansıtan Sancaktepe Arçelik Servisi, nitelikli hizmet anlayışı ile en kaliteli sunumu en sağlıklı şekilde bölge sakinlerine aksettirebilmekte, tüm çalışmalarında çözüm odaklı duruşu ile sonuca hızlı bir şeklide ulaşmaktadır. Sancaktepe Arçelik Servisi, günümüz tüketici anlayışı ile paralel hareket etmekte dünya standartlarında hizmet kalitesi sunmaktadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.