-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Düğün Dernek

ads
ads

Düğün Dernek Filmi


Vizyon Tarihi 6 Aralık 2013 (1 saat 46 dakika)
Yönetmen: Selçuk Aydemir
Oyuncular: Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin
Tür Komedi
Ülke Türkiye

Düğün Dernek Filminin özeti:


Sivas'ın Esenyurt köyünde canlı İsmail'in oğlu tarik bir gündüz memleket dışından çıkagelir. mukaddema her zamanki kabil bir memleket hasreti kabil görünse de bu ziyaretin altındaki mahiyet münasebet alaminüt ortaya çıkar: yol memur olarak çalıştığı Letonya'da Monica adlı bir kızla beraberdir ve bire bir ülkede harıldamak için bir usul evlenmeleridir! Kendisinin olurunu almaya mevrut oğlunu düğünsüz evlendirmemeye kararlı olan İsmail, Tüpçü Fikreti, Çetin'i ve koyun öğretmeni Saffet’i seferber ederek elde avuçta varlık yokken 10 zaman içerisinde sazlı-sözlü bir dernek hazırlığı içerisine girer! Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği komedi filminin senaryo ve yönetmenliği Selçuk Aydemir'e ait. Başrollerde ise Ahmet Kural, istek Cemcir, Rasim Öztekin, devrim saha ve barış kuzey mevki alıyor....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.