-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Ferahfeza

ads
ads

Ferahfeza Filmi


Vizyon Tarihi 27 Aralık 2013 (1 saat 37dk)
Yönetmen: Elif Refiğ
Oyuncular: Uğur Uzunel, Mert Asutay, Engin Hepileri
Tür Macera , Aile
Ülke Türkiye

Ferahfeza Filminin özeti:


hayalperest Ali yirmi yaşında, bir yandan babasının baskıcı tavırlarıyla başka yandan da tuzlak bölgesinde finans tedarikçisi olarak çalışan, madun sınıftan bir gençtir. Babasının buyruklarını zorla da olsa adına getirmeye çalışır. yekta arkadaşı ise Kısmet'tir; en koskocaman zevkleri ise şeb yakınlardaki tepeliğe tırmanıp şehri seyretmektir. Bu banal görünen hayatının içerisinde Ali tesadüflere mehabetli anlamlar yükler, ve onu daha körpe bir hayata götüreceğine inandığı işaretleri kovuşturma eder. Bir tün kere şehrin ışıklarını değişik bir noktadan görmek lüzum ve bir kuleye tırmanır. Bu farklı bakış açısı ona duvarda ferda kalmış bir sefine grafitisi dürü edecektir. Ali, duvara bu çizimi karşılayıcı kişiyi bulması gerektiğine kendisini ikna eder. Bu gizemli zat ona “Vamos”u bulmakta etki edecek ve bu yerlerden uzaklara gitmesini sağlayacaktır...
Elif Refiğ'in ilk uzun metrajlı yedinci sanat filmi olan inşaat dü gencin tesadüfen tanışmaları ve beraber çıktıkları yolculuğu beyazperdeye taşıyor.....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.