-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Niko 2: Küçük Kardeş Tatlı Bela

ads
ads

Niko 2: Küçük Kardeş, Tatlı Bela Filmi


Vizyon Tarihi
29 Kasım 2013 (1 saat 17 dakika)
Yönetmen:
Kari Juusonen, Jorgen Lerdam
Oyuncular:
Vuokko Hovatta, Eric Carlson, Kari Ketonen devamı...
Tür
Animasyon , Macera , Aile
Ülke
İrlanda , Danimarka , Finlandiya , Almanya

Niko 2: Küçük Kardeş, Tatlı Bela Filminin özeti:


Noel günün görünmek üzeredir ve küçük ren geyiği Niko'nun ailesinin bir araya ati olmasından çevre enikonu mutludur. fakat bunun adına annesi Oona, yeni partneri Lenni ve onun ufak tefek oğlu Jonni ile baş başa çıkagelir. Niko tam bir hayalkırıklığına uğrar, çıktı bir numara dileği nokta bozucu Jonni'nin bir an ilkin ortadan kaybolmasıdır...

İlginçtir ki dileği bir anda akseptans olabilir ve Jonni, kaba beyaz kurdun çetesi aracılığıyla kaçırılır. Ne var ki bu gerçekte cesim bir talihsizliktir çünkü Jonni, ona bakması için görevlendirildiği sırada ortadan kaybolmuştur. elan Noel evveliyat kaybolan Jonni'yi icat etmek ve işleri için koymak sadece Niko'nun görevidir. sergüzeşt meşbu bu yolculuğa münhasıran çıkması olanaklı değildir. Arkadaşlarıyla omuz omuza çıktığı bu soluksuz serüvende Niko, dostluğun ve ocak değerlerinin de önemini anlayacaktır...Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.