-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Danışman

ads
ads

Danışman Filmi


Vizyon Tarihi
29 Kasım 2013 (1 saat 51 dk)

Yönetmen:
Ridley Scott
Oyuncular:
Michael Fassbender, Penélope Cruz, Cameron Diaz
Tür
Gerilim , Dram
Ülke
ABD , İngiltere , İspanya

Danışman Filminin özeti:


Counselor, üst seviyede saygı duyulan ve nişanlısı Laura ile gailesiz bir balkon süren başarılı bir avukattır. İtibarının sarsıldığı günler ise hesaplı sıkıntılarla boğuştuğu ve elan aşkın paraya gerekseme duyduğu sırada başlar. Counselor, adaletin iki yanı sıra da mekân alacağı bir saldırış yapar ve kendini milyonlarca doların havada uçuştuğu narkotik ticareti ağı içerisinde bulur. çıktı Amerika'nın Meksika sınırındadır ve Reiner isimli yüksek bir nöbet adamıyla bir alışveriş anlaşması icra etmek üzeredir. Yirmi milyon dolarlık kargoyu satmaları müstelzim bu işe Westray isimli acayip bir özge ve son rütbe calip bir hanım olan Malkina da dahil olmuştur. Ne var ki tek madde planlandığı üzere gitmez ve kendilerini katı bir sevimli pazarının içerisinde bulurlar....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.