-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Sona Doğru

ads
ads

Sona Doğru Filmi


Vizyon Tarihi
15 Kasım 2013 (1 saat 46dk)
Yönetmen:
J. C. Chandor
Oyuncular:
Robert Redford
Tür
Dram , Macera
Ülke
ABD

Sona Doğru Filminin özeti:


Hint Okyanusu'nda hareketsiz başına cevelan fail bir adam, yatının bir sefine konteynırına çarpması üstüne bilincini kaybeder. Uyandığında bilinci yerinde değildir ve kazayı alçak hafif hatırlamaya başlar. Telsiz, radyo ve navigasyon ekipmanını kaybetmiştir ve vahşi bir fırtınanın tam ortasında kalmıştır. uygulayım donanımları olmadan bir on paralık olan âdem direnişi ve deneyimli denizcilik geçmişi yardımıyla hayatta kalacağına inanmaktadır. Okyanusun ve dalgalarının sesine kulak verir ve planlarını bu dalgalara bakılırsa yaparak yakınlarından bir geminin geçmesini dilemeye başlar. fakat bu direniş hali zannettiği kadar basitçe olmayacaktır. çünkü ana deniz son nokta tehlikeli köpekbalıklarıyla doluyken saf kaynakları da sönmek üzeredir....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.