-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Teknede 2014 Yılbaşı Partisi

ads
ads
yeniyıl
Bir yılı daha ardımızda bırakırken yeni yıla girmenin planlarını yapanlara özel bir teknede yılbaşı partisi programı düzenliyoruz. Daha önceki yıllarda katıldığınız yılbaşı partisi programlarına hiç benzemeyen yeni yıl partimiz ile sizleri daha çok eğlendirmeyi ve unutamayacağınız, dilinizden düşmeyecek bir gece yaşatmayı hedefliyoruz. Teknede yılbaşı partisi programımızda DJ performansı, canlı müzik orkestrası, oryantal şov, sınırsız alkol, yılbaşı özel çekilişi, havai fişek gösterisi, maske ve şapka dağıtımı, limitsiz içki servisi olacaktır. Yılbaşı partisi programımız bulunduğunuz yerden tekneye alınmanız ile başlayacak ve sonrasında boğaz turu eşliğinde diğer aktiviteler ile devam edecektir. Oryantal dans şov, Dj performansı ve canlı müzik orkestrası ile eğlenceli zamanlar geçirebileceğiniz partimiz 00.00’da yapılacak olan havai fişek gösterisi ile tamamlanacaktır.

Teknede yılbaşı partisi programının diğer yılbaşı partisi programlarından en belirgin farkı boğazın ortasında eğleniyor ve bu eğlencenizin herhangi bir şekilde etkilenmiyor olmasıdır. Sevdikleriniz ile 2014 yılına daha mutlu bir şekilde girmek için teknede yılbaşı eğlencesi programımıza rezervasyonunuzu en kısa sürede yaptırmanızı tavsiye ederiz. 2014 yılına girerken normalden farklı bir partide yer almak istiyorsanız teknede yılbaşı partisi programımız ile alışılmışın dışında bir parti ile yeni yılı karşılayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiler ile boğazın muhteşem manzarası ve yeni yıl partimizin enerjisi ile 2014 yılına girmek için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

www.teknedeyilbasipartisi.com

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.