-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Nano hair Saç Bakımı

ads
ads
İçerisinde yer alan bitkiler den dolayı her hangi bir alerjiye neden olmaz kimyasal madde ve boya içermez. Nano hair, bay bayan her saç tipine ve sık kullanıma uygun bir şekilde tasarlanmıştır. Saçlarınızı 1 defa şampuanlamanız yeterlidir. Diğer ürünlere göre saç dökülmesini önler saç köklerini besler saçlara ipek gibi yumuşak, parlak ve hacimli bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.



Nano hair , saç köklerinin besleyerek Saça hacim, direnç kazandırır. Güçlü antioksidan görevi yapar..İşlem görmüş saçlarda .İçerisinde yer alan bitkiler sayesinde saç kökünün besleyerek saçlarınızın çok daha güçlü ve daha sağlıklı çıkmasını sağlar.Bayan erkek, her saç tipine uygun olarak tasarlanmış bir üründür.Bayan erkek her saç tipine uygun, ve de her gün kullanıma uygun şekilde tasarlanmış bitkisel şampuandır.Saçları köklerini besler Saçların yumuşak, parlak ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

Nano hair saç dökülmesini önlemenin yanı sıra saçın kalınlığı ve yoğunluğu arttırmasına yardımcı olur. saç kaybını azaltarak saç büyümesini de hızlandırır. Nano hair fiyatı 89 türk lirasından yapılmaktadır. Saç tellerinde benzersiz kalınlaşma veve direnç sağlar. İstenilen iyi sonuçları elde etmek için düzenli kullanmanız yeterli olacaktır

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.