-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Doğanın renkleri ve sesleri evinizde

ads
ads
 Eski televizyonları hatırlar mısınız? Ne kadar da kaba görünür üstelik siyah beyaz renkleriyle bizi hayatın renklerinden yoksun bırakırlardı. Yine de o televizyonlarda devrin kötü adamı jr'ı izlerken aklımıza hiç böyle şeyler gelmezdi. Çünkü televizyon teknolojisinin bugün geleceği mucizevi şartları hayal bile edemezdik... 

teknoloji


   Günümüz teknolojisinin başarılı örneklerinden olan phılıps55pdl8908s  üstün görüntü kalitesinin dışında olağanüstü zarif bir cam tasarımıyla üretilmiş. Üstelik incredibble surround ses teknolojisiyle dünyanın sesleri artık salonunuzda olacak. Muhteşem teknoloji için mutlaka lg 55la660s tasarımını da incelemelisiniz. lg sinema 3d ve smart TV özellikleriyle sinema keyfi ile dolu akşamlarınız olacak.


            samsung 40f8000 40"(102 cm) ekran boyutu ve 1000 hz görüntü tarama kalitesinde bir model. Akıllı etkileşim ve ses yüz tarama özelliğiyle hayatınızda bir devrim yaratıyor. samsung 55f7000 modeli de full hd bir samsung ürünü. 139 cm ekranı ve mega kontrast nitelikleri ile ilgi görüyor. Bir diğer başarılı ürün olan samsung 32f6510  net hareket grafiği teknolojisi ile ev eğlencelerinde yeni çığır açıyor.

http://www.kliksa.com/urun/samsung-55f7000-full-hd-smart-3d-dvb-s-led-lcd-tv-4-gozluk/901785790

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.