-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » AKILLI TELEFONLARIN BİRİ MUTLAKA SİZİN İÇİN

ads
ads
android
Günümüz teknolojisine ayak uydurmak gelişmeleri yakından takip etmek isteyen siz değerli kullanıcılara birkaç ürünün kısaca tanıtmak  istedik işte akıllı telefonların öne çıkanları;

            Htc accord Windows phone 8x maviakıllı telefon; 4,3’’( 4,3 inç ) geniş ekranlı0.1 mm incelikte zarif dokunmatik ekrana sahip720x1280 ekran çözünürlüğü ile üstün renk kalitesine sahip 16 M renk sayısı sayesinde resim ve görüntülerinizde renk kaybını ortadan kaldıracaksınız, ses kalitesi mükemmel, 16 GB veri saklama kapasiteli, 1GB RAM ile toplam veri transfer hızına sahip, wifi ve bluetooth özelliği var.  8MP ( 8mega piksel )mükemmel kamera özelliğine sahiptir.

Blackberry z10siyah akıllı telefon; 4.2’’ ( 4.2 inç ekran boyutuna sahip, krait çekirdekli, 8MP ( 8 mega piksel ) kamera çözünürlüğüne sahip,16 GB arttırılabilir hafıza, micro sd hafıza kartlı yakınlık sensörü ile daha mükemmel çekimler yapabilmenizi sağlayan ekstra özellikli wifi, 3G, bluetooth mevcuttur.

 Lg g2 16 gb black akıllı telefon; 5.2’’ ( 5.2 inç ) geniş ekran dokunmatik ekran özellikli, dört çekirdekli işlemci, mükemmel ses desteği, 2GB RAM özelliğiyle geniş depolama imkanı, wifi, bluetooth özellikleri vardır.

Nokia lumıa 920kırmızı akıllı telefon; 4.5’’(inç)çift çekirdekli, gerçek renklerde resim kalitesi ve kamera çekimi, dokunmatik ekran, resim ve kamera çekimlerinde sarsıntı engelleme özellikli, wifi, bluetooth özellikli, mükemmel ses sistemine sahiptir.


Samsung 19500 galaxy s4 16 gb beyaz akıllı telefon; 5.0 inç ekran boyutlu android işletim sistemine sahip, 2 işlemcili, 2GB hafıza, artırılabilir hafızaya sahip, wifi, bluetooth var. 13MP kamera çözünürlüğüne sahiptir.

http://www.kliksa.com/urun/nokia-lumia-920-kirmizi-akilli-telefon/901760327

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Benim secimim androidden ve samsungdan yana

    YanıtlaSil
  2. Ben bugüne kadar akıllı cep telefonu almadım, benim için önemli olan telefon batarya tüketim süresi, bir gün bile dayanamayan cep telefonu benim işimi görmüyor, eğer birgün bu sorunu çözerlerse bir dakika bile beklememtabki:)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.