-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » İnanılmaz Aile

ads
ads

İnanılmaz Aile Filmi


Vizyon Tarihi 14 Ocak 2005 (1 saat 55dk)
Yönetmen: Brad Bird
Oyuncular: Craig T. Nelson, Holly Hunter, Samuel L. Jackson
Tür Animasyon , Komedi , Aksiyon , Aile
Ülke ABD

İnanılmaz Aile Filminin özeti:


canlandırma kahramanı Mr Incredible tezyifkâr altında dünyada var olan kötülüklerle savaş fail ve insanları kötü huylu şeylerden korumaya çalışan Bob Parr, dünyaca meşhurdur. Bir süre sonra hayatının bu derece zahmetli olmasından yana şikayetçi olup emekliye hasrolunmak ister. Eşi ve çocukları ile bu arada elan zinhar ve alelade bir yaşam düzenine geçer. aşırı geçmeden bu düzenden de sıkılır zira sigortacılık üzere bir sorun onu katı kesmemektedir. kozmos plan ve isteklerini duyar ve ona bir ileti iletilir. Bir adada imdi duyurulmayan bir görevin sahibidir....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Animasyon hastalığı da bir farklı oluyor yahu :) Anime ve animasyonların yeri ap ayrıdır. Canım ne zaman sıkılsa ve daralsam beni rahatlatırlar.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.