-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Sherlock Holmes

ads
ads

Sherlock Holmes Filmi


Vizyon Tarihi 15 Ocak 2010 (2 saat 14dk)
Yönetmen: Guy Ritchie
Oyuncular: Robert Downey Jr., Jude Law, Mark Strong
Tür Aksiyon , Macera
Ülke ABD , İngiltere , Avustralya

Sherlock Holmes Filminin özeti:


kadın izleyicilerin birçoğunun dü duluk aktörü Jude Law ve Robert Downey Jr, eşine az rastlanır bir uyumla, beyazperde'de Arthur Conan Doyle'un dünyaca angın karakteri Sherlock Holmes'ün yeni versiyonuna dirim veriyorlar. Bu devim bilimi yeni uyarlamada, Holmes ve yürekli ortağı Watson, birbirinden tehlikeli maceralara gözlerini karartıp dalıyorlar.

Dövüş tekniklerini, efsanevi zekası kabilinden silah olarak kullanan Holmes, bu serüvende ülkesini yıkma edebilecek ölümcül bir komployu ışıklandırmak için yeni bir düşman ile uğraşmak zorundadır. Robert Downey Jr. , efsanevi polis hafiyesi Sherlock Holmes'ü henüz ilkin benzeri görülmemiş bir yorumla canlandırıyor. Jude Law ise doktor ve bir koçaklama gazisi olan, Holmes'ün kadim dostu, ciddi mücahede arkadaşı Watson rolünde karşımıza çıkıyor. Holmes'ü zir eden ilk ve hiçbir zenne olan ve dedektifle halen düzensiz bir alışveriş sürdüren Irene Adler rolünü Rachel McAdams üstleniyor.

 Mark Strong gizemli yeni yağı Blackwood rolünü oynuyor. Kelly Reilly ise Watson'ın ilgilendiği Mary rolünde vaziyet alıyor....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Kitapları filmleri ve sherlock dizisi dair tamamını izledim ve okudum. Fanlık derecesinde hayranım Sherlock serisine.

    YanıtlaSil
  2. Bu film izledikten sonra sokağa cıkmayın tavsiyemdir insan gaza geliyor.

    YanıtlaSil
  3. Bu da güzel bir film olacaktır. Bu tür filmleri her zaman sevmişimdir.

    YanıtlaSil
  4. Oğuzhan güzel demiş insan cidden bir tuhaf oluyor :D Robert Downey Jr. çok sevdiğim bir aktör zaten. Çok iyi gaza getiriyor izleyeni bence.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.