-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » X-Men: Son Direniş

ads
ads

X-Men: Son Direniş Filmi


Vizyon Tarihi 26 Mayıs 2006 (1 saat 44dk)
Yönetmen: Brett Ratner
Oyuncular: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Ian McKellen
Tür Fantastik , Bilimkurgu , Aksiyon
Ülke ABD

X-Men: Son Direniş Filminin özeti:


Bir devam filmi olan X MEN SON DİRENİŞ, bu üçüncü bölümde bir esbak bölümde sona doğruca gündeme gelen Dark Phoenix hikayelerini yapı taşı alıyor. İkinci filmde, bitiş kısmında bir küme telepatik yeteneklere ehil olan Jean Grey, sevdiği dostları amacında kendisinden vazgeçmişti. Bu sefer Phoenix yani simurg küskünlük aracılığı ile yeniden yaşantı bulacak kadar görünüyor. Her şeyin olduğu üzere bu uz haberin bile bir bedeli olacak mutlaka. Bu bedeli ödemesi gereken başkaları da var bu kez. Son rütbe çarpıntılı bir bölümle karşımızda...Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Çok sevdiğim ve çok kaliteli bulduğum filmlerden bir tanesidir. Gerçekten efsane kategorisinde benim için.

    YanıtlaSil
  2. Marvel yapımı her filmi severim ancak X-Men'in çizgi filmini de çok sevdiğimden bu filmler daha bir güzel geliyor gözüme. Bu seriye arada bir bakarım hızlıca :D

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.