-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Android Virüs Programı ( CM Security )

ads
ads

CM Security Ücretsiz Android Virus Programı


Teknolojinin gelişmesiyle birlikte android cihazlar ve kullanıcıları çoğaldı.  Bilgisayarlarımızda gerek duyduğumuz virüs yazılımları android cihazlar içinde üretilmeye başlandı. Güvenlik her şeyden önce gelmektedir. Android cihazlarda da virüs bulaşması vs gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. Bugün ki yazımızda ücretsiz olarak sunulan  CM Security  virüs yazılımını tanıtacağız.


android



CM Security en gelişmiş android virüs programı olarak nitelendirilmektedir. Kasma, donma  sorunları rahatlıkla aşabileceğiniz ve türkçe dil  ara yüzü ile ücretsiz olarak edinebilirsiniz. 

Google Play Store üzerinde ücretsiz olarak sunulan CM Security 2.4 MB dosya boyutundadır. Programı bu bağlantıdan indirebilirsiniz. >>   https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.security

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Çok fazla virüs programı var androidde. Hangisine güvenebileceğimi tam olarak bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  2. ben de arayış içersindeydim. bi deneyeyim bakalım, teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Bilgi için teşekkürler. Bir deneyelim bakalım dediğiniz kadar etkili ise vazgeçilmezim olacaktır.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.