-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Apokalipto

ads
ads

Apokalipto Filmi


Vizyon Tarihi 23 Mart 2007 (2 saat 19dk)
Yönetmen: Mel Gibson
Oyuncular: Rudy Youngblood, Raoul Trujillo, Dalia Hernandez
Tür Macera , Dram , Aksiyon
Ülke ABD

Apokalipto Filminin özeti:


mayalılar uygarlığında rahat ve sulh mahmul bir kabile, Tanrılarına kurban kılmak amacıyla esir arayan savaşçılar tarafından vahşi bir saldırıya uğrarlar. Jaguar Paw, hamile karısını ve oğlunu saklar. Sonrada savaşa devam eder. Bir tutulma, onun yaşamını kurbanlarınkinden ayırır. çıktı hayatta kalma savaşı satmak ve ailesini idare etmek zorundadır. Mel Gibson, dayı cesaret benzeri bir sair alplık hikayesinde sansasyonel bir bir biçimde gözler önünde. Oscarlı yönetmen, Mayalar’dan kalanları gergi ile aktarıyor bizlere. ....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. kesinlikle izlemeliyim saolun

    YanıtlaSil
  2. Apokalipto mel gibson ustanin saheser filmidir bana gore'filmin gectigi atmosferi hissediyorsunuz.

    YanıtlaSil
  3. Ben bu filmdeki gibi bir aksiyonu hiç bir filmde görmedim, gerçekten çok etkileyici bir film kesinlikle izlenmeli diye düşünüyorum

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.