-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » AutoCAD Eğitim Setleri İle Evden Eğitim

ads
ads
autocad
AutoCAD programı pek çok sektörün kuşkusuz en önemli programlarından bir tanesidir. Günümüzde AutoCAD programını bilmek başlı başına bir meslek haline gelmiştir. Özellikle AutoCAD programını yeni kullanmaya başlayanlar genelde AutoCAD kurslarına yönelirler. Ancak AutoCAD öğrenmek sanıldığı gibi çok zor değildir. AutoCAD öğreten son derece kaliteli ve zengin içeriğe sahip pek çok AutoCAD eğitim setleri bulunmaktadır.

AutoCAD eğitim setleri, herhangi bir mekan ve zaman farketmeksizin AutoCAD öğrenmenizi sağlıyor. Dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden öğrenmek istediğiniz konu başlıklarını seçerek sesli ve görüntülü olarak uzman eğitmenler tarafından hazırlanan video dersleri izleyebilirsiniz. Anlamadığınız konuları tekrar tekrar izlemek suretiyle en iyi şekilde öğrenebilirsiniz.

AutoCAD bir bilgisayar programı olması sebebiyle öğrenme aşamasında bilgisayar başında olmak son derece önemlidir. Bir yandan uygulama videolarını izleyerek bir yandan da anlatılan komutları uygulamak oldukça kolaydır. AutoCAD bünyesinde pek çok komut barındırmaktadır. Bu komutlar zaman içerisinde pek çok kullanıcı tarafından unutulmaktadır. Unutulan bu komutları tekrar öğrenmek AutoCAD eğitim seti ile son derece kulaydır.

Başta AutoCAD eğitim setleri olmak üzere pek çok programın eğitim setlerinin online satışını yapan http://www.dersmarket.com/ bu alanda Türkiye'nin en büyük alışveriş sitesidir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler eğitim cd leri ile gerçekten güzel şeyler ortaya çıkarılabiliyor örnek olarak kendimden bahsedeyim gerçekten konsantre bir şekilde işe yoğunlaşırsanız temeli kavradıktan sonra güzel işler çıkarabiliyorsunuz

    YanıtlaSil
  2. Bende Autocad evden eğitim setini harıl harıl arıyordum sizin sayenizde buldum teşekkürlerimi sunuyorum.

    YanıtlaSil
  3. Vermiş olduğunuz yerden edineceğimiz setle bu işe yeni başlayan genç kardeşlerimizin de güzel çizimler yapabileceğini düşünüyorum

    YanıtlaSil
  4. Paylaşım için teşekkür ederim. Bütün eğitim setlerini toplayıp arşivliyorum. İşten ayrıldığımda hepsini tek tek inceleyeceğim.

    YanıtlaSil
  5. tam aradığım şeydi, paylaşmanız çok iyi olmuş sağolun

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.