-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Kolay Bir Şekilde Müzik İndirmek

ads
ads
Modern hayatımızda eğlence kültürünün yeri artık çok daha önemli bir hale gelmektedir. Özellikle de meşgul insanlar için… İş hayatında yoğun olarak çalışanlar eğlenceye olabildiğinizce basit bir şekilde sahip olmak isterler. Bunun ana sebebi tabi ki günlük rutinlerinde eğlenceye ayıracak pek de vakit bulamamalarıdır. Bu yüzden müzik dinlemek eğlenmenin en basit ve ulaşılabilir yolu olarak en güzel seçenek olarak durmaktadır.

Ücretsiz müzik indirme programı MediaDrug, sizlerin eğlenceye ulaşımını oldukça kolay bir hale getiriyor. Tek bir tıkla müzik indirmenize olanak sağlayacak bu bedava mp3 indirme programı (MediadDrug)  aynı zamanda koca bir albümü indirmeye de olanak sağlıyor. Size sağladığı kolaylıklar bununla da sınırlı değil. Program kesinlikle sizden reklam kaldırmak için bile olsa ücret talep etmiyor, çünkü uygulamada asla reklam yok. Müzik zevkinizi bölecek, siz tam müzik dinlemeye dalmışken sizi rahatsız edecek sesli ya da görsel reklamlara bu bedava müzik indirme programı kesinlikle yer vermemiş. İnternette sayfa sayfa müzik indir, mp3 indir diye aratmadan, sadece tek bir tıklama ile istediğiniz şarkıya ulaşabileceksiniz.


müzik indirme programı MediaDrug


Bu mp3 indirme programı, kolaylıklarını bununla da sınırlamamış. Program sekme sistemi ile çalıştığından, indirdiğiniz şarkılar farklı bir sekmede indirenler kısmına gidiyor. Böylece, hem bulunduğunuz sayfadan ayrılmamış oluyorsunuz, hem de indirdiğiniz şarkılara sekmesine tıklayarak kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Software Informer editörü Pick Award’dan beş yıldızlı bir değerlendirme alan müzik indirme programı MediaDrug, ister online olarak müzik dinleme, ister de tek bir tıklama ile şarkıları ya da tüm bir albümü indirme özellikleri ile, günlük yaşamda ihtiyaç duyduğunuz eğlence vakitlerinize yardımcı olacak en iyi program. Eğer müzik indirirken reklam görmekten ve sayfa sayfa dolaşmaktan bıktıysanız, MediaDrug’ı indirmek için acele edin. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Müzik indirmek için bir çok alternatif arasında en iyi proğramlardan birisi. Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.