-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » ESTETİK GÜÇ

ads
ads
 Estetik operasyonlar kapsamında genital bölgelerde oluşan sorunlar giderilebilmektedir. Özellikle erkeklerde çok ciddi psikolojik sıkıntılara neden olan bu sorunlar günümüz plastik cerrahi yöntemleriyle basit biçimde halledilebiliyor.

             kalınlaştırma ameliyatları günümüzde başarıyla uygulanan ameliyatlardan biri. Operasyon hastanın kalça veya göbek kısmından alınan yağın araca enjekte edilmesi ile gerçekleşmekte ve zararsız bir yöntem. Operasyon sonrasında mutlu yönden herhangi bir sorunla karşılaşma riskiniz yok. uzatma ameliyatlarında ise onun boyu ve testisler arasındaki mesafe uzatılabilmektedir.

botoks fiyatları

                 Estetik merkezlerinde kızlık zarı diktirme operasyonları da yapılırken zaman zaman bu operasyonların fiyatını merak edenler olabiliyor.  farklı meblağlarda karşımıza çıkabilmekte ancak azami 1500 TL'ye kadar yükseldiği görülmektedir.


                 Genital operasyonların dışında plastik cerrahide en çok yüz ameliyatları yapılıyor. Botox gibi yöntemlerle ameliyatsız olarak kırışıklıklardan kurtulmak veya daha dolgun dudak ve yanaklara ulaşmak mümkün. Son dönemde yüzdeki kırışıklıklarla alakalı ultherapy işlemi de uygulanıyor. Bu sistemde kullanılan ses dalgaları sayesinde tek seansta yüz ve boyun bölgesinde gençleşme sağlamak mümkün.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.