-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » YÜZÜNÜZ AYNANIZDIR

ads
ads
Yüz bölgesindeki kırışıklıklardan kurtulmak için en çok uygulanan yöntem botoks. Artık bu yöntem öylesine gelişmiş durumda ki işleriniz arasında sadece 1 saat vakit ayırarak kırışıklıklarınızdan kurtulup sonra işinize devam etmeniz sağlanabiliyor. Yalnız bu yönteme başvuracağınız zaman botoks fiyatları işin kalitesi açısından ele alınmalıdır. Kesinlikle işi ucuza getiren merkezleri tercih etmemelisiniz. Çünkü ucuz botox demek serumuna fazla miktarda çözücü karıştırılmış uygulama anlamına gelir. Böyle bir uygulamanın da etkisi düşük olur...

dudak estetiği
            Botox dudak dolgunlaştırmak isteyenlerin de sıkça başvurduğu bir tekniktir. Bu sayede anesteziye ihtiyaç olmadan dudak çevresindeki kırışıklıklardan da kurtulabilirsiniz. Uygulama esnasında dudak dolgusu olarak dudak dokusunun içerisine yabancı bir madde yerleştirilmediği için de son derece sağlıklıdır.


             Yüz estetiğinde yanakların görüntüsü çok önemlidir. Genç yaşlarda hayli dolgun ve diri görünen yanaklar yaş ilerleyince bu niteliği kaybeder. Yanak dolgusu böyle durumlarda etkili bir yöntemdir. Bu dolgular hyaluronik asit içermektedir. Bu işlem yüzünüze sürülen bir anestezik kremin ardından çok kısa zaman içerisinde uygulanabilmektedir. Bu yöntem cildinizin canlanmasına da olanak tanımaktadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.