-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » True Romance

ads
ads

True Romance Filmi


Vizyon Tarihi belirsiz (2 saat 1dk)
Yönetmen: Tony Scott
Oyuncular: Christian Slater, Patricia Arquette, Dennis Hopper
Tür Gerilim , Romantik , Aksiyon
Ülke ABD

True Romance Filminin özeti:


dalgalı bir aşk filmi. Sıradışı in Tarantino'nun senaryosuna imza attığı "True Romance", Tarantino'dan beklenileceği neredeyse iyi kanlı, tıpkı zamanda romantik ve beklenmeyen olaylarla ilerleyici kalburüstü bir "suç filmi" hüviyetinde... Bir eksen çingene dükkanında çalışan muhteriz ve asosyal bir tezgahtar olan Clarence Woley, seyrek hariç çıktığı gecelerden birinde karşılaştığı kişmiri bir bayan olan Alabama’ya ilk görüşte asık olabilir ve aşkına tahsisat bulur. ama bir süre sonra Alabama’nın patronu tarafından ona gönderilmiş bir fahişe olduğunu öğrenir. Alabama 'kötü yol'a düşeli pek fazla olmamıştır ve sistem yakınken kıvrılmak istemektedir...

Somurtkan olduğu Clarence ile yan yana yaşamaya başlayıp fahişeliği tevdi etmek vahit amacıdır, ama bu fikrin patronu Drexl’ın katı hoşuna gitmeyeceğini bile bilir. Clarence duygusuz bir tavırla Drexl’a haberi verip Alabama’nın eşyalarını toplamaya gider, ve oradayken Drexl’ı da öldürür. Alabama’nın çantası sanarak yanına aldığı çantada ise beş milyon dolar mesabesinde kokain vardır. Çantayı yanlarına alarak kaçmaya karar veren ikilinin peşine mafyanın düşmesi uzun sürmez. 1993 yapımı True Romance, zaman hala almaşık romantik filmlerin en dobra örneklerinden biri olarak onaylama edilmektedir. ...Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.