-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Yağ aldırma operasyonu

ads
ads
Yağ aldırma operasyonlarında sadece yağ bulunan bölgelere müdahale yapılır. Bu işlemin tam olarak başarı sağlaması için balıketli olarak tabir edilen kişilere uygulanması gerekir. Kilosu normalden daha düşük kişilerin yağ aldırma işleminden sonra derileri sarkabilir. Bu nedenle uygulama yaptıracak hastaların deri bölgelerinin gergin olması gerekmektedir. Yağ aldırmadan sonra başarılı sonuç için derinin gerginliğini koruması gerekir. Yağ aldırma belli bir kilonun üzerinde uygulanan ve her bölgesel soruna iyi gelmeyen bir uygulamadır. Birden kilo vererek model ölçülerine kavuşmak sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bu nedenle gereğinden fazla yağ aldırma işlemi sizi olduğunuzdan çok daha farklı göstermeyecek bir işlemdir. Sadece normal boyutta bir vücut profili sergilemenizi sağlar.

Burun estetiği yaptıran her hastada %90 bir başarı oranı yakalanır. Geriye kalan %10 luk kısmın burun şeklinden memnun olmamasının nedeni doktoru ile yeteri kadar fikir alışverişinde bulunmamasıdır. Bu nedenle yaptırılan burun estetiğinin hangi ölçülerde ve tam olarak hangi kusuru düzeltmek amacı ile yaptırılacağı doktorla operasyon öncesi görüşülmelidir. Burun estetiği burnun görünüş bakımından bozukluklarının giderilmesini ve kalıcı bir şekle getirilmesini sağlar. Yüzün büyük ölçüde ifadesini değiştiren burun estetiği eskiye nazaran çok daha estetik durur ve insanların özgüvenlerini pekiştiren bir operasyondur. Burun estetiği burun ucu gibi kısmi bölgelere yapılabildiği gibi tüm burnu kapsayacak burun estetikleri de yapılabilir.

Dudak estetiği hemen hemen her kadının yaptırdığı dudak kalınlaştırma işlemlerinden ibaret değildir. Dudak kalınlaştırmanın yanı sıra dudakları eşit oranda sabitlemek için ve sadece üst dudağının kalın olmasını isteyen kişilere de uygulanabilir. Genellikle daha gösterişli ve dolgun dudaklara sahip olmak için yapılsa da yaşın getirdiği bazı deformasyonları düzeltmek amacı ile de uygulanır. Dudak estetiği yer çekimine karşı koyamayan dudak kenarları içinde uygun bir tedavi şeklidir. Dudak kenarları dolgu işlemleri ile yukarı kaldırılarak tam bir dudak estetiği sağlanır. Başarılı dudak estetiklerinde dudak ölçüleri birbiriyle simetrik ve hacimlidir. Yanlış uygulama sonunda dudakların bazı kısımları hacimliyken diğer bölgelerde sönük bir deri görüntüsü vardır. Dudak estetiği uzman ve eller tarafından yaptırılmalı ve kullanılan madde eşit oranda enjekte edilmelidir.makale

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.