-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » 300: Bir İmparatorluğun Yükselişi

ads
ads

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi Filmi


Vizyon Tarihi 7 Mart 2014 (1 saat 42dk)
Yönetmen: Noam Murro
Oyuncular: Sullivan Stapleton, Eva Green, Lena Headey
Tür Aksiyon , Fantastik , Epik, savaş
Ülke ABD

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi Filminin özeti:


300 Spartalı filminin devamı olan sinema yapıtı, Persler ile Atinalılar'ın denk geldiği  Artemis Savaşı'nı konu alıyor. Devam filminin kahramanı ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themistocles. Filmin yönetmenliğini Noam Murro yapmaktadır. Başrolde oynayanlar ise Sullivan Stapleton, Rodrigo Santoro ve Eva Green oyunculuğunu bu filmde de çok güzel şekilde gösteriyor. Frank Miller'ın grafik romanı olan Xerxes'ten beyazperdeye uyarlanmış 300'ün bu filminde savaş karada değil denizde acımasızca devam ediyor.


Kral Leonidas ve yakın arkadaşı Thermopylae'nin dar yerlerde büyük bir Pers imparator ordularını kendilerinden ileriye göndermeyi başarabilmiş , aynı anda ise general Themistocles de Persleri geri çevirmek için süvarilerini grup halinde  tutmaya çalışmaktadır. .Xerxes, Yunan başkenti Atina'yı ele geçirmiş durumdadır. Acımasız ve korkusuz bir savaş olan Themistocles bu arada ummadığı bir düşmanla karşı karşıya gelir. Artemisia. Artemisia, acıma duygularını yitirmiş  ve entrikacı bir Pers ordusu başkanıdır ve Yunanlılara olan kini onu daha  bu lideri daha çok tehlikeli bir hale getirmeyi başarmıştır.Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.