-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Google PageRank Yükseltme Püf Noktaları

ads
ads
PageRank Nedir?

PR - PageRank, Google Şirketi tarafından yapılan bir Site Puanlama sistemdir.  Bu puanlama sistemi 10 üzerinden yapılmaktadır, ve sayfanızızın kalitesini öğrenmenize sağlamaktadır. Peki Sitenizin PageRank değerini yükseltemek için hangi teknikleri/yöntemleri kullanmalıyız? 2014 algoritmaya göre şu şekilde önemli yöntemleri sıralayalım;



1. Sayfanızın yapısı kaliteli olmalıdır, gerek tasarım, gerek logonuz, gerek içeriğiniz.
  • Tasarım: hiç bir şekilde null(kaçak) olmamalıdır.  Yani ücretli olan bir temayı xx sitesin’den ücretsiz olarak indirerek kullanmayınız. Hiç kimse size ücretli bir temayı kolayca ücretsiz vermez. Elbet kodların içini karıştırıp birşey eklemiştir, bu yüzden dikkat etmenizi tavsiye etmekteyim.
Haberin devamını okumak için PageRank Yukseltme bağlantısını tıklayın.

Bağlantı aktif değil..

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.