-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Jurassic Park 3

ads
ads

Jurassic Park 3 Filmi


Vizyon Tarihi 24 Ağustos 2001 (1 saat 32dk)
Yönetmen: Joe Johnston
Oyuncular: Sam Neill, Alessandro Nivola, William H. Macy
Tür Macera , Aksiyon , Fantastik , Bilimkurgu , Gerilim
Ülke ABD

Jurassic Park 3 Filminin özeti:


Sekiz sene geriye dönelim: John Hammond, DNA moleküllerinden yaratılan kalıtım bilimi mühendisliği ürünüdinozorların bariyer arkasında özgürce dolaşmasını öngören Jurassic park projesini hayata geçirmişti. Dört insanın ölümü ve projenin rate olması sonucu, Isla Nubar adası Costa yalvarış hükümeti tarafından halka kapatıldı.

Kapatılma olayının dört yıl sonrasındaJohn Hammond ikinci bir adım elan yaptı ve dinozor canlandırma deneyini bu kere Los Cincos Muertes adasında adasında hayata geçirdi. fakat oylumlu bir fırtınanın laboratuvarı nanay etmesinin ardından, prehistorik mahlukat bulundukları yerden kaçarak adanın vahşi ortamına dağıldılar. içlerinden bazıları, adanın müsait ekolojisi zarfında şaşırtı bir biçimde hayatta kalmayı başardı...

Şimdi aradan dört sene daha geçti ve dinozorlar gine karşımızda: Bu kez, ilk iki filmden tanıdığımız dirlitilmiş prehistorik yaratıklarla yoğun bir adanın üzerinden uçmak talip bir zümre zenginin serüven hevesi yüzünden bilimadamlarının bası belaya giriyor....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.