-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » U-571

ads
ads

U-571 Filmi


Vizyon Tarihi 3 Kasım 2000 (1 saat 56dk)
Yönetmen: Jonathan Mostow
Oyuncular: Harvey Keitel, Bill Paxton, David Keith
Tür Savaş filmi , Aksiyon , Dram
Ülke ABD , Fransa

U-571 Filminin özeti:


1942 yılının amasızlığında, II. dünya savaşının en kanlı günleri yaşanmaktadır. Alman botları, iki kıta arasında gidip gelen müttefiklere ilgili gemilere tek vesile tanımamaktadırlar. Almanların kendi aralarındaki muhabere sistematiğini bir türlü çözemeyen amerikalı askerleri ise, kor ve topal bir şekilde okyanusta ilerlemektedirler. Bir zaman okyanusun orantı yerinde kalakalmış bir Alman botunu fark ederler. Bu bot, bütün savaşın seyrini değiştirebilecek sırları onlara serpmek üzeredir.....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.