-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Adalet İçin

ads
ads

Adalet İçin Filmi


Vizyon Tarihi 28 Mart 2014 (2 saat 2dk)
Yönetmen: Arnaud des Pallières
Oyuncular: Mads Mikkelsen, Mélusine Mayance, Delphine Chuillot
Tür Dram , Tarihi
Ülke Fransa , Almanya



Adalet İçin filminin özeti:



Micheal Kohlhaas , bir at satıcısıdır. Saxony yönetiminde bir at ekibine liderlik etmektedir ta ki Junker Wenzel von Tronka adında bir görevli onu tutuklayıncaya kadar. işyar belgelerde sahtekarlık yaptığını sav ederek ondan rüşvet olarak 2 at ister. Evine döndüğünde bu tutuklamanın temelli keyfi olduğunu keşfeden Kohlhaas , Tronka'nın kalesinin yolunu meblağ ve orada atların nahoş muameleye uğradığını ve buna kat çıkan adamının dövüldüğünü görür. Tronka'ya sorun açan Kohlhaas bu bitik muamelenin cezalandırılması için uğraşmaktadır fakat , Tronka bağlantıları yardımıyla davayı düşürmeyi başarır. Bunun dair Kohlhaas kendi savaşını başlatır... ...Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.