-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » ICSarabul 5.2

ads
ads

ICSarabul 5.2 İndir

      PROGRAM BİLGİLERİ        PROGRAM
Üretici Firma TageM Teknoloji
Lisans Ücretsiz
Dil Desteği ( Arayüz ) Türkçe
Program Boyutu 478 KB
İşletim Sistemi Windows XP/Vista/7
Ekleyen İbrahim Fırat
Program Kategorisi Genel Programlar
Açıklama ( Özellikleri ) ICSarabul yepyeni aradığınız bulamadığınız özellikleriyle 5.1 versiyonu ile size ulaşıyor. yurttaşlık bilgileri,emeklilik,fatura ve vecibe istimzaç servisleri,banka işlemleri,yaşam bölümü eklendi. konuşma bölümünde; Sinema,Fotoğraf,Müzik,SanalDergiler eklenmiştir. Web sitesine ilgilendiren tüm web adreslerini kaydedebileceğiniz ilim eklenmiştir. Sizlerden mevrut istekler dahilinde eklenen birçok yeni özellikler bulunmaktadır....

Sağlık bölümünde soy Grubuna göre hun lütfetmek isteyenlerden gezi grubunda uçak tarifeleri, katar tarifeleri ve daha neler neler..Otomatik olarak güncelleyebileceğiniz mahsus en yeni ve şimdiki ICSarabul versiyonu daha çok siz uğraşmadan elinizde olacak. tüm illerine ilgilendiren telefon ve kablo tv online fatura sorgulama özellikleri eklendi.(Daha ilkin sadece İzmir için geçerliydi). Aradığınız ile ilişkin sorgulama bulamıyorsanız ve istiyorsanız.Bize email atabilirsiniz. Bir sonraki versiyona ekleyebiliriz. Diyanetten cihan ve Türkiye için salat takvimi eklendi.Ücretsiz email servislerinin adresleri eklendi.ICSarabul , Bu versiyonuyla mevhibe Numaranız, T.C. üzeri Numaranız, seyrüsefer ceza Puanınızı, Taşıtlar vergi dairesi bilgilerini öğrenebileceğiniz özellikler eklendi. ...

Yükleme sürelerini takip edebileceğiniz görsellikler eklendi.İsim ve soyad bilgilerine için 118 de kaydı olan kişiye ilişkin telefon bilgilerine ulaşabilirsiniz. jurnal hayatta dolgunca kullandığınız noktaları haddizatında birlik bir yere topladık sizin için. Ingilizce-Turkce Sozluk, Turkce-Ingilizce sözlük kontrol motorlarından araştırmalar, Turkcellin sms servisi, Turkcellin takanak tesviye hizmetler servisi ve genel ağ browseri olarak da kullanabileceğinize inandığımız önemli adresleri bir araya toplayıp sizlere kolaylık olması için bu programı sizlere hediye ediyoruz. elan evveli versiyon karşı yapılan öneriler eklenmiştir. Yeni versiyon için sizlerden mevrut öneriler ön planda tutulacaktır. ..
    İNDİRME LİNKİ  > > > > > > > 

http://www.gezginler.net/indir/i/2902/

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.