-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Dünya Savaşı Z

ads
ads

Dünya Savaşı Z Filmi


Vizyon Tarihi 21 Haziran 2013 (1 saat 56dk)

Yönetmen: Marc Forster
Oyuncular: Brad Pitt, Mireille Enos, James Badge Dale
Tür Bilimkurgu , Aksiyon , Fantastik
Ülke ABD

Dünya Savaşı Z Filminin özeti:


Gerry Lane iki kızı ve dava eşiyle mesut bir dirlik sürdüren bir ocak babasıdır. Bir gündüz arabaları trafikte sıkıştığında her zamankinden değişik olarak yolunda gitmeyen bir şeylerin olduğunu nüans ederler. korku hızla yaklaşmaktadır... Ailesini güvenli bir bölgeye yerleştiren birleşmiş milel çalışanı olan Gerry, ikiye ayrılan dünyayı idare etmek için dünyayı dolaşacak ve bunu yaparken epey kısıtlı olan zamana karşı yarışacaktır......


Brad Pitt'in hem başrolünü hem bile yapımcılığını üstlendiği film, insanlar ve zombiler ortada yaşanan keşik doğurgan bir savaşı odağına alıyor. Film Max Brooks'un tıpkı adlı kitabından uyarlandı....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.