-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Hazine Avcıları

ads
ads

Hazine Avcıları Filmi


Vizyon Tarihi 21 Mart 2014 (1 saat 58dk)
Yönetmen: George Clooney
Oyuncular: George Clooney, Matt Damon, Bill Murray
Tür Tarihi , Macera , Savaş filmi
Ülke ABD , Almanya

Hazine Avcıları Filminin özeti:



başarılı aktör ve prodüktör George Clooney'nin yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci dünya Savaşı döneminde geçiyor. Bir romandan beyazperdeye uyarlanan filmde, bir zümre tarihçi ve sanat uzmanın bir araya gelmesiyle oluşan ekip, Naziler tarafından ele geçirilen ve her an namevcut olma tehlikesiyle zıt karşıya olan mühim konuşma eserlerini kurtarmaya çalışacak. Filmin başrollerini ise Matt Damon, George Clooney ve Cate Blanchett paylaşıyor.....

Askerlikle rastgele bir ilişkisi olmayan, şerik noktaları sanata eder vermeleri olan yedi insanın, Nazi hırsızların çaldığı kibar eserleri sahiplerine ulaştırma çabalarını izliyoruz. Ekibimizin aradığı eserler, yağı sınırlarında gizlidir ve ortaya çıkarılmaları için kahramanlarımız her çeşit tehlikeyi göze almışlardır.....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Hazine avcıları filmi bilindik savaş filmlerinin ötesine geçebilen harika bir yapıt. Üstelik filmin gerçek olaylardan esinlenmesi de filmi daha özel kılıyor. Hitler'in her yönüyle ne kadar çılgın bir lider olduğunu görmek isteyenler vakit kaybetmeden filmi izleyebilirler.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.