-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Komando Dadı

ads
ads

Komando Dadı Filmi


Vizyon Tarihi 8 Nisan 2005 (1 saat 31dk)
Yönetmen: Adam Shankman
Oyuncular: Vin Diesel, Brittany Snow, Brad Garrett
Tür Aksiyon , Aile , Gerilim , Dramatik komedi
Ülke ABD , Kanada

Komando Dadı Filminin özeti:


Filmin konuşu bir komando er ajanın, stratejik bir hükümet bilgi adamını bakmak dair sıfır olmasının ardından, o adamın ailesinin muhatara altına olduğunu öğrenmesi ile başlıyor. mukaddem başarısızlığını telafi kılmak isteği ile adamın çocuklarından mesul sarhoş olmak görevini üstleniyor. ancak çağa bakmanın ve bu alanda mesuliyetli olmanın yapabileceği en baskı işlerden biri olduğunu geniş geçmeden farkına varıyor. fark görünürde Shane Wolfe için beş sayı yaramaz ve yerlerinden duramayan zürriyet gır konusudur....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.