-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Merakla bekleyenler için Güneşi Beklerken 41. bölüm fragmanı

ads
ads
Kanal D ekranlarında fırtınalar estiren Güneşi Beklerken dizisi yine duygusal ve komik sahnelerin yanısıra geçmişten gelen sırlarla da izleyicileri memnun etti. Başta gençler olmak üzere pekçok kişinin merakla Güneşi Beklerken 41. bölüm fragmanı çıksın diye beklediğini biliyoruz. Fragmanlar sayesinde her hafta ilgiyle izlenen dizilerle ilgili merak da biraz olsun giderilmiş oluyor.

Geride bıraktığımız bölüm ZeyKer hayranları için oldukça güzel geçti diyebiliriz. Genç aşıkların birbirlerine sahip çıkması, destek olması ve ilişkilerini eskiye göre daha rahat yaşamaları Güneşi Beklerken hayranlarını sevindiriyor. Yetişkinler dünyasında işler karışmaya devam ederken, gençler Barış'a moral vermek adına bir araya geldiler ve oldukça güzel sahneler yaşandı.

Dizinin en güçlü ve merhametli karakteri olan Zeynep ansızın hayatına giren dedesiyle büyük sorunlar yaşıyor. Oldukça inatçı olduğunu bildiğimiz Zeynep'in dedesiyle nasıl bir ilişki kuracağı, dedenin Kerem'i sevip sevmeyeceğini önümüzdeki bölümlerde göreceğiz.

Güneşi Beklerken son bölümüne ölüm haberleri ve Behice'nin ciddi bir rahatsızlık geçirmesi de damga vurdu. Daha önce anne ve babasını kaybeden Barış'ı zor günler mi bekliyor?

Merak ettiğiniz pekçok konu Güneşi Beklerken 41. bölüm fragmanı ile aydınlanacak. Büyük sırlarla dolu olan Ahmet Sayer artık eşine bazı şeyleri anlatırken, oğlundansa herşeyi gizlemek zorunda. Güneşi Beklerken dizisinin yeni bölümünde Kerem'in eline geçen mektubu okuyup okumayacağı büyük merak konusu. Ahmet oğlunun mektubu okumasına engel olabilecek mi? İzleyiciler Ahmet'in bazı şeyleri ailesini korumak için yaptığına anlam veremediler, acaba yeni bölümde yeni sırlar ortaya çıkacak mı?

Ülkemizde günlük düzenli olarak fragmanlar yayınlayan pekçok site var. Bu sitelerde sadece Güneşi Beklerken fragmanı değil, ülkemizde yayınlanan tüm dizilere ilişkin en güncel fragmanları da izleyebilirsiniz. Böylece bütün haftayı merak içinde geçirmek yerine yeni bölümle ilgili önemli tüyolar alabilirsiniz.makale

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.