-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Araba Oyunlarını Bilgisayara İndirip Oynanması İçin Gerekenler

ads
ads
Araba oyunları tüm dünyada oynanan ender oyunlardan biridir. Bu oyunları genel olarak erkek çocukları veya yetiştin erkekler oynamaktadır. Oynayanların amacı araba kullanmanın ne demek olduğunu ve heyecanını ne seviyelere çıkacağını öğrenmektir. Bu oyunlarda kullanmayı arzuladığınız bütün araba oyunları bulunmaktadır. Bu oyunları oynarken gerçekten adrenalimin ve heyecanın üst seviyelerinde hissedeceksiniz kendinizi. Bu oyunları çocuklar genelde internet ortamında oynamaktadırlar. İnternet ortamında çok kolay bir şekilde oynanmaktadır. Bunun nedeni de internette bulunan milyonlarca oyun sitelerinin bulunmasıdır. E tabi bu durumda çocuklar istedikleri araba türünü seçip oyunu oynamaya başlıyorlar.

Araba oyunlarını oynamanın diğer yolu ise bilgisayara indirilerek oynana oyunlardır. Araba oyunları bilgisayara indirmek için biraz uğraşmanız gerekmektedir. Bilgisayara indirilen araba oyunları çok yüksek kaliteye sahip olduğu için açılması için gereken programlar vardır. Önce bilgisayarınıza bu tür araba oyunlarını açan programları herhangi bir indirme sitesinden indirip bilgisayarınızda kurulumunu gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Ondan sonra beğendiğiniz araba oyununu bilgisayara indirmek için bir indirme sitesine girip arama motoruna oyunu yazıp tıklıyorsunuz. Ondan sonra indirmek istediğiniz oyun karşınıza çıkmaktadır. O zamanda  oyunu indir linkine tıklayıp indirmeyi başlatıyorsunuz. İndirme tamamlandıktan sonra indirme yapılan linke tıklayıp oyunun kurulumunu başlatıyorsunuz. Karşınıza çıkan seçenekleri doğru bir şekilde cevaplayıp oyunun kurulumunu tamamlıyorsunuz.

Tabi bu oyunun bilgisayarda oynanması için bilgisayarın yeterli özellikteki Windows kriterlerine uygun olması gerekmektedir. Tüm bu sorunlar aşıldığında sizleri heyecan dolu bir oyun beklemektedir. Sizlerde bilgisayarınızda internet olmadan araba oyunları oynamak istiyorsanız yapmanız gerekenler çok basit. Evinde interneti olmayanlar ise en yakın internet kafesinden program ve oyunu indirip flaş belleklerine yüklesinler ondan sonra evlerindeki bilgisayara yükleyip kurulumları yapsınlar ondan sonra rahatlıkla her gün oynayabilirler.

Pek çok farklı türdeki oyunu bir arada bulmak için >> oyun indir  http://oyun.tamindir.com/makale

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.