-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Soğuk

ads
ads

Soğuk Filmi


Vizyon Tarihi 21 Mart 2014 (1 saat 45dk)
Yönetmen: Uğur Yücel
Oyuncular: Cenk Medet Alibeyoğlu, Ahmet Rıfat Sungar, Şebnem Bozoklu
Tür Dram
Ülke Türkiye

Soğuk Filminin özeti:


kış mevsimi yaklaştığında karla kaplanan ve aut dünyayla iletişimini kaybeden bir Kars kasabasında sabık hikayede, bir demiryolu çalışanı olan Balabey'in yaşamından bir kesite şahit oluyoruz. Evli olan ve vaktinin çoğunu fiilen nâkil Balabey, arkadaşlarıyla pavyona gittiği bir akşam hayatını beklenmeyen bir şekilde değiştirecektir. eskiden Rusya'dan Kars'a gelen ve bu pavyonda müteharrik üç kız kardeşle karşılaşan Balabey, geceyi küçükleri Irina ile geçirecektir. Balabey, bu akşam boyunca Irina ile arasına mutlak bir uzaklık koyacak olsa da romanesk olarak Irina'nın etkisinden kurtulamayacaktır....

Çekimleri Kars'ta gerçekleştirilen ve karlı dağların, dondurucu çekicilik koşullarının başrolde olduğu filmin yönetmenliği ve senaryosu talih Yücel'e ait. Filmin aktris kadrosunda ise çarpışma Alibeyoğlu, A. Rıfat Şungar, şebnem Bozoklu ve ezgi koyuverme gibi yerli oyuncuların yanı saf Valeria Skorohodova, Yulia Vaniukova ve Yulia Erenler kabilinden el isimler bile dünya alıyor. ...Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.